Elindult a PrimaLove.ro!

Magyarország piacvezető társkereső portálcsoportja, a Randivonal.hu-t is üzemeltető Dating Central Europe Zrt. Romániában is elindítja online társkereső szolgáltatását, a román PrimaTV-vel közös együttműködés részeként.

 

A napokban PrimaLove.ro márkanéven Romániában elindított társkereső a Randivonal hagyományos értékrendjének megfelelően a komoly kapcsolatok társkeresője lesz. Mindkét fél bízik benne, hogy a Randivonal 15 éves online társkeresési tapasztalatára és a PrimaTV, valamint a cégcsoporthoz tartozó Adevarul és Click médiumok erejére építve sikeres szolgáltatás kerül bevezetésre.

 „A Randivonal képviselte komoly kapcsolatok építésére szakosodott szolgáltatás egyedinek számít a környező országokban. Úgy gondoltuk, hogy az itthon bevált szaktudást az országhatáron kívül is hasznosítjuk és a tavalyi szlovák indulást követően idén elindítjuk szolgáltatásunkat Romániában is. A PrimaTV-t kiváló partnernek találtuk erre a célra, jelentős médiaerőt képviselnek saját piacukon” – nyilatkozta Weiler Péter, a Randivoanalat működtető Dating Central Europe Zrt. vezérigazgatója.

Az itthon több százezer aktív regisztrált felhasználóval büszkélkedő Randivonal.hu román testvéroldalának indulásával tehát újabb online magyar szolgáltatás próbálja meghódítani a külhoni felhasználók kegyeit, Szlovákia után immár Romániában is.