Cégtörténet

Cégünket, a Dating Central Europe Zrt.-t 2014-ben alapítottuk azzal a céllal, hogy az online társkeresés minden formáját lefedő, piacvezető portfóliót építsünk. Cégünk üzemelteti Magyarország piacvezető társkeresőjét, a Randivonal.hu-t, valamint több más kisebb, különböző célcsoportokat megszólító online társkereső oldalt. Alapítónk Weiler Péter, aki 20 éves online tapasztalattal az egyik meghatározó szakember a magyar digitális világban.

Zászlóshajónk, a Randivonal 1999-es alapítása óta missziójának tekinti, hogy a komoly kapcsolatokat kereső közönség az interneten gyorsan és hatékonyan találja meg élete párját. A 30 év feletti, napi munkával elfoglalt felhasználóink számára ezt szigorú moderálási elvekkel és innovatív technikai megoldásokkal biztosítjuk. Ennek köszönhetően a Randivonalon becsléseink szerint mára már több százezer tartós kapcsolat és sok tízezer házasság született. Célunk, hogy a Randivonal a jövőben is a társkeresők legnépszerűbb internetes szolgáltatója maradjon. Hogy ezt biztosítsuk, folyamatosan a nemzetközi trendeknek megfelelő fejlesztésekkel segítjük felhasználóink társkeresését.

A Randivonalon keresztül megszerzett szaktudásunkra építve építettünk további társkereső márkákat, amik eltérő célcsoportoknak és ismerkedési szokásokra nyújtanak megoldást. A szűk célcsoportokra létrehozott oldalak egyben a Randivonal közösségét is szűrik, hogy ott valóban csak a hosszú távú, komoly kapcsolatokat kereső felhasználók legyenek tagok.

Az online előfizetési rendszerre épülő üzleti modellt az elsők között vezettük be Magyarországon. Több mint egy évtizedes tapasztalattal rendelkezünk az online fizetési csatornák területén a mobilvásárlástól a bankkártyás fizetésig.

A Dating Central Europe portfóliójába 2020-ban akvizíció révén két új társkereső került: A Csajok és Pasik a fiatalabb célcsoportnak, míg a Padaam.hu az egyedülálló szülőknek kínál korszerű, mobile-first társkeresést.