Cégtörténet

Cégünket, a Dating Central Europe Zrt.-t 2014-ben alapítottuk azzal a céllal, hogy Közép Európa meghatározó online társkeresőit működtető innovatív vállalatává váljon. Cégünk üzemelteti Magyarország piacvezető társkeresőjét, a Randivonal-at, valamint több más kisebb, különböző célcsoportokat megszólító online társkereső oldalt. Alapítónk Weiler Péter, aki 20 éves online tapasztalattal az egyik meghatározó szakember a magyar digitális világban.

Zászlóshajónk, a Randivonal 1999-es alapítása óta missziójának tekinti, hogy a komoly kapcsolatokat kereső közönség az interneten gyorsan és hatékonyan találja meg élete párját. A 30 év feletti, napi munkával elfoglalt felhasználóink számára ezt szigorú moderálási elvekkel és innovatív technikai megoldásokkal biztosítjuk. Ennek köszönhetően a Randivonalon becsléseink szerint mára már több százezer tartós kapcsolat és sok tízezer házasság született. Célunk, hogy a Randivonal a jövőben is a társkeresők legnépszerűbb internetes szolgáltatója maradjon. Hogy ezt biztosítsuk, folyamatosan a nemzetközi trendeknek megfelelő fejlesztésekkel segítjük felhasználóink társkeresését.

A Randivonal sikerének egyik titka, hogy a magyar médiában stabil beágyazottsággal rendelkezünk. Együttműködünk az ORIGO, RTL, Blikk, NOL, Bors és sok más kimagasló média termékkel, hogy a felhasználói táborunk a lehető legszélesebb legyen.

Prioritás számunkra, hogy az utóbbi évek során egyre fontosabb platformmá váló okostelefonok nyújtotta funkcionális előnyöket felhasználóink is ki tudják használni. Éppen ezért a Randivonal, első magyar mobilon is megjelenő társkeresőként szolgáltatását 2013 óta lokáció alapú mobil alkalmazásokkal is bővítette.

A Randivonal technikai és szellemi szaktudása az alapja a Dating Central Europe Zrt. által felépülő nemzetközi társkereső hálózatnak, amelynek első sikeres projektje a Szlovákiában működő Dvaja.SME.sk. Szlovákia elsőszámú napilapját, a SME-t kiadó Petit Press és a Randivonal 2013-ban kötött szövetséget.

2014. októberében tovább terjeszkedett a Randivonal, és Romániában is elindította testvéroldalát, a PrimaLove nevű online társkereső oldalt, ami a román PrimaTV, és a hozzá tartozó médiumok – Adevarul, Click – segítségével igen sikeresen került bevezetésre az országban.

A Dating Central Europe Zrt. a régióban hamarosan további társkeresők elindítását tervezi, meglévő szolgáltatásait pedig folyamatosan fejleszti felhasználónak igényeit szem előtt tartva.