PORTFÓLIÓ

Randivonal

A Randivonal 1999-es alapítása óta, immáron 20 éve dolgozunk azon, hogy hazánkban minden magányos ember a lehető legegyszerűbben és legnagyobb eséllyel társat találjon. Ezzel a legrégebben működő online társkereső oldal vagyunk. Okostelefonon ugyanúgy elérhető a Randivonal, mint asztali számítógépen. Telefonos alkalma- zásainkkal pedig még egyszerűbben, és akár GPS helymeghatározás alapján is kereshetsz társat. Egyedülálló matematikai-statisztikai alapú öntanuló rendszer ajánlja Neked azokat a társkeresőket, akikkel a legnagyobb eséllyel fogtok egymásnak tetszeni. Komoly kutatások bizonyítják a párkapcsolatok pozitív hatását, többek közt: erősebb immunrendszer, hosszabb életkor, kevesebb betegség vagy baleset, jobb kapcsolati háló, optimizmus, motiváltság.

Csajokéspasik.hu

A 2009-ben indult Csajok és Pasik társkereső szolgáltatást még az iWiW-en, majd később a Facebookon ismerhették meg az egyedülálló társkeresők. Az akkor egy év alatt 600 ezer felhasználót gyűjtő szolgáltatás később önálló, a közösségi portáloktól független társkereső oldallá vált, és a fiatalabb felhasználók körében az egyik legnépszerűbb magyar nyelvű társkeresővé – és párkapcsolati bloggá – nőtte ki magát. Ha komoly kapcsolatra vágysz, vagy csak egyszerűen beszélgetnél valakivel, nálunk a helyed. Kezdj ingyenes beszélgetéseket, szervezz randikat a mobilodról vagy asztali gépedről, bárhol legyél is.

Padaam.hu

Jelenleg a magyar társkereső piacon az exponenciálisan növekvő Padaam az egyik leghiánypótlóbb szolgáltatás, hiszen ez a társkereső platform a gyermeküket egyedül nevelő szülők találkozóhelye, szinte kizárólagos ismerkedési lehetőség számukra napjainkban. A gyerekeiket egyedül nevelő szülők nagyon nehéz helyzetben vannak, az ismerkedési lehetőségeik szűkösebbek, és véleményünk szerint ők azok, akik még több támogatást érdemelnek. Úgy gondoljuk, hogy a Padaam komoly támasz, hogy hasonló élethelyzetű emberek online megtalálják a szerelmet.

Szépvagy.hu

A Szépvagy.hu 2019 nyarán startolt el, és a valóságshow-k játékos világából ismerős, szimpátia alapú beszavazós folyamatot ültette át a társkeresésbe.  Az oldalon már bent levő társkeresők közössége döntheti el, hogy kik kerülhetnek be, azaz kiket tartanak elég szépnek az ismerkedéshez. A szavazás a feltöltött fotó alapján történik. Természetesen a külső csak ahhoz elég, hogy az ismerkedés további szakaszába lépjünk, hiszen a másik ember személyisége, belső értékei elengedhetetlenek egy működő kapcsolathoz. Viszont ha már van lehetőség, miért ne ismerkedjenek a társkeresők olyanokkal, akiknek a külseje megüti számukra a mércét?

VagyokNeked.hu

A VagyokNeked.hu a tudományos alapú társkeresést valósítja meg egyedülálló algoritmusával, ami olyan társkeresőket ajánl egymásnak, akik hasonlóan gondolkodnak, viselkednek, így nagyobb eséllyel találják meg életük párját, mint a hagyományos társkereső oldalakon. Hosszas kutató- és fejlesztői munka során állította össze szakmai csapatunk a Párkapcsolati Illeszkedési Kérdőívet, aminek köszönhetően csak komoly kapcsolatot kereső egyedülállók regisztrálnak az oldalra. A társkereső oldal 2015 év végén indult (elődje a FeelingFinder.com nevű társkereső oldal), algoritmusát folyamatosan csiszolja annak érdekében, hogy társkeresői minél könnyebben és gyorsabban megtalálhassák az igazit.

Partnereink

A Randivonal üzleti modelljéből származó előnyöket jelenleg több hazai és nemzetközi testvéroldal kamatoztatja. Partnereink között megtalálható az [origo], vagy az RTL Klub. Társkereső partneroldalainkon a felhasználók ugyanazokat a minőségi szolgáltatásokat vehetik igénybe, mint a Randivonalon. Úgy, mint a személyre szabott ajánlórendszer vagy éppen a földrajzi távolság alapú keresési opció. A Randivonal 20 éves működése során szinte minden nagyobb hazai online médiával működtünk már együtt, legtöbbjükkel évek óta folyamatosan és mindegyik fél számára előnyös partneri megállapodás keretein belül.

Viszony.hu

A Viszony.hu Magyarország első, kapcsolatban élőknek szánt diszkrét társkeresője. Külföldön már évek óta működnek kifejezetten szerető keresésre specializálódott társkereső oldalak, hazánkban ez az első ilyen jellegű szolgáltatás. Az oldal alapítója, Györfi András szerint nem cél, hogy házasságok menjenek tönkre, de tény, hogy egy viszony mindig nagyon izgalmas és néha kifejezetten jót tesz a stabil párkapcsolatnak. Új színt visz bele, felpezsdít. A kritikákra reagálva az oldal alapítója kihangsúlyozta, hogy az oldal létezésétől függetlenül igény van párkapcsolatokon kívüli viszonyokra. A Viszony.hu 2013-ban került akvirálásra, azóta a társkereső portfólió szerves részét képezi.

Erotikus társkereső

Erotikus társkereső

A 2001 év végén indult Szexrandi.hu partnerkereső szolgáltatása piacvezető az erotikus társkeresők között. Az oldalon 60.000 regisztrált felhasználó keres kalandot, diszkrét, moderált keretek között. A Szexrandi.hu lehetőséget biztosít az azonos érdeklődési körbe tartozó felhasználók közötti kapcsolat létrejöttére. A tabuk nélküli partnerkereső szolgáltatás igénybevétele során erotikus tartalommal is találkoznak a felhasználók, a regisztráció éppen ezért kizárólag felnőtt internetezőknek engedélyezett.

Erotikus társkereső

Melegrandi.hu

A Melegrandi.hu az első, kifejezetten melegeknek szóló társkereső Magyarországon. 2001-es indulásától több tízezer meleg társkereső regisztrált az oldalon. 2015 tavaszán került sor a melegeknek szóló társkereső oldal megújítására, új kinézetet, szélesebb funkcionalitást kapott a társkereső. A komolyság megőrzése érdekében minden regisztráció és fénykép egyesével moderálásra kerül. Az oldalt üzemeltető Dating Central Europe Zrt. sok energiát fordít arra, hogy a hazai meleg közösségben minél többen megismerjék a Melegrandit.

habostorta_cimlap

Habostorta.hu

Mozi premierektől a filmsztárok legújabb pletykáin keresztül a bombahírekig friss tartalmakkal szolgál a bulvár világából, érdekességeket kínál a sport és a zene területeiről, életmód tanácsokkal és szórakozással kapcsolatos tippekkel szolgál.

Látogatói: 16-35 éves férfiak és nők

Havi 90.000 real users

Havi 250.000 page views

Forrás: Gemius, OLA. – Habostorta Media/becsült adatok (2019.Q1.)

funpic_cimlap

Funpic.hu

A FunPic egy 1999-ben indult humoros kép, videó és audió gyűjtemény, ahol mindezen tartalmakat a felhasználók saját maguk tölthetik fel. A szolgáltatás így folyamatos frissítéssel üzemel. Szolgáltatásunk népszerűségét a gyűjtemény gazdagsága mellett a valóban minőségi tartalomnak köszönheti.

Látogatói: 16-35 éves lányok és fiúk

Havi 25.000 real users

Havi 600.000 page views

Forrás: Gemius, OLA. – Habostorta Media/becsült adatok (2019.Q1.)

ize_cimlap

Izé.hu

Ize.hu (tech, game, zene, hir, sport, pink, film, art) A kikapcsolódás újabb interaktív ígérete az ize.hu. Szlogenünk: Ciki, nevetséges, jópofa vagy legalábbis olyan izé? Az oldalcsoport maximálisan a felhasználók által feltöltött tartalmakból és postokból építkezik. Közel állandó, hűséges user bázist tud magáénak.

Látogatói: 16-35 éves férfiak és nők

Havi 40.000 real users

Havi 500.000 page views

Forrás: Gemius, OLA. – Habostorta Media/becsült adatok (2019.Q1.)

ize_cimlap

Lovebox.hu

Társkereső komoly kapcsolatra vágyóknak. A Lovebox egyedülálló társkereső, mert nem csak a párodat találhatod meg nálunk, de aktív közösségeinkben barátokra is lelhetsz. A Lovebox népszerűségét a közel 500 millió levelezés és a mintegy 3 millió feltöltött fotó is bizonyítja. Több mint 300.000 felhasználó adatlapja között válogathatsz, értékelheted őket, chatelhetsz, levelezhetsz a többiekkel. A számítógépeden és a mobilodon is.