PORTFÓLIÓ

randivonal-dace2

Randivonal

A Randivonal 1999-es alapítása óta, immáron 17 éve dolgozunk azon, hogy hazánkban minden magányos ember a lehető legegyszerűbben és legnagyobb eséllyel társat találjon. Ezzel a legrégebben működő online társkereső oldal vagyunk. Okostelefonon ugyanúgy elérhető a Randivonal, mint asztali számítógépen. Telefonos alkalma- zásainkkal pedig még egyszerűbben, és akár GPS helymeghatározás alapján is kereshetsz társat. Egyedülálló matematikai-statisztikai alapú öntanuló rendszer ajánlja Neked azokat a társkeresőket, akikkel a legnagyobb eséllyel fogtok egymásnak tetszeni. Komoly kutatások bizonyítják a párkapcsolatok pozitív hatását, többek közt: erősebb immunrendszer, hosszabb életkor, kevesebb betegség vagy baleset, jobb kapcsolati háló, optimizmus, motiváltság.

vagyokneked-dace

VagyokNeked.hu

A VagyokNeked.hu a tudományos alapú társkeresést valósítja meg egyedülálló algoritmusával, ami olyan társkeresőket ajánl egymásnak, akik hasonlóan gondolkodnak, viselkednek, így nagyobb eséllyel találják meg életük párját, mint a hagyományos társkereső oldalakon. Hosszas kutató- és fejlesztői munka során állította össze szakmai csapatunk a Párkapcsolati Illeszkedési Kérdőívet, aminek köszönhetően csak komoly kapcsolatot kereső egyedülállók regisztrálnak az oldalra. A társkereső oldal 2015 év végén indult (elődje a FeelingFinder.com nevű társkereső oldal), algoritmusát folyamatosan csiszolja annak érdekében, hogy társkeresői minél könnyebben és gyorsabban megtalálhassák az igazit.

ujszerelem-dace

Újszerelem.hu

A 45-50 év felettieknek szánt társkereső oldal felhasználói már nem a kalandokat keresik, sokkal inkább vágynak harmonikus, kiegyensúlyozott, tartós kapcsolatra. Az Újszerelem.hu 2015 tavaszán indult és már több tízezer taggal büszkélkedhet. Az oldal mögött a Randivonal több mint másfél évtizedes tapasztalata áll és a portfólió többi tagjához hasonlóan elfogadta magára nézve az Online társkereső szolgáltatások etikai kódexét, mely irányelveket fogalmaz meg a biztonságos online társkeresés érdekében.

portfolio_partnereink

Partnereink

A Randivonal üzleti modelljéből származó előnyöket jelenleg több hazai és nemzetközi testvéroldal kamatoztatja. Partnereink között megtalálható az [origo], Nol.hu, RTL Klub, vagy határon túlról a dvaja.sme médiavállalkozás. Társkereső partneroldalainkon a felhasználók ugyanazokat a minőségi szolgáltatásokat vehetik igénybe, mint a Randivonalon. Úgy mint a személyre szabott ajánlórendszer vagy éppen a földrajzi távolság alapú keresési opció. A Randivonal 15 éves működése során szinte minden nagyobb hazai online médiával működtünk már együtt, legtöbbjükkel évek óta folyamatosan és mindegyik fél számára előnyös partneri megállapodás keretein belül.

viszony-dace2

Viszony hu

A Viszony.hu Magyarország első, kapcsolatban élőknek szánt diszkrét társkeresője. Külföldön már évek óta működnek kifejezetten szerető keresésre specializálódott társkereső oldalak, hazánkban ez az első ilyen jellegű szolgáltatás. Az oldal alapítója, Györfi András szerint nem cél, hogy házasságok menjenek tönkre, de tény, hogy egy viszony mindig nagyon izgalmas és néha kifejezetten jót tesz a stabil párkapcsolatnak. Új színt visz bele, felpezsdít. A kritikákra reagálva az oldal alapítója kihangsúlyozta, hogy az oldal létezésétől függetlenül igény van párkapcsolatokon kívüli viszonyokra. A Viszony.hu 2013-ban került akvirálásra, azóta a társkereső portfólió szerves részét képezi.

Erotikus társkereső

Erotikus társkereső

A 2001 év végén indult Szexrandi.hu partnerkereső szolgáltatása piacvezető az erotikus társkeresők között. Az oldalon 60.000 regisztrált felhasználó keres kalandot, diszkrét, moderált keretek között. A Szexrandi.hu lehetőséget biztosít az azonos érdeklődési körbe tartozó felhasználók közötti kapcsolat létrejöttére. A tabuk nélküli partnerkereső szolgáltatás igénybevétele során erotikus tartalommal is találkoznak a felhasználók, a regisztráció éppen ezért kizárólag felnőtt internetezőknek engedélyezett.

Erotikus társkereső

Melegrandi.hu

A Melegrandi.hu az első, kifejezetten melegeknek szóló társkereső Magyarországon. 2001-es indulásától több tízezer meleg társkereső regisztrált az oldalon. 2015 tavaszán került sor a melegeknek szóló társkereső oldal megújítására, új kinézetet, szélesebb funkcionalitást kapott a társkereső. A komolyság megőrzése érdekében minden regisztráció és fénykép egyesével moderálásra kerül. Az oldalt üzemeltető Dating Central Europe Zrt. sok energiát fordít arra, hogy a hazai meleg közösségben minél többen megismerjék a Melegrandit.

nemzetközi testvéroldalaink

Nemzetközi testvéroldalaink

A Randivonal technikai és szellemi szaktudása az alapja a Dating Central Europe Zrt. által felépülő nemzetközi társkereső hálózatnak, amelynek első sikeres projektje a Szlovákiában működő Dvaja.SME.sk. Szlovákia elsőszámú napilapját, a SME-t kiadó Petit Press és a Randivonal 2013-ban kötött szövetséget.

A Dating Central Europe Zrt. a régióban hamarosan további társkeresők elindítását tervezi.