Press releases

Egy jól működő párkapcsolatra is jelentős hatása lehet az elmúlt hetekben kialakult járványügyi helyzet, de vajon hogyan változik a szeretői kapcsolatot fenntartó emberek élete?

A szeretőt keresőkre specializált társkereső oldal, a Viszony.hu felhasználói körében végzett egy felmérést azzal kapcsolatban, hogy a jelenlegi helyzetben hogyan változtak meg társkeresési szokásaik. (A felmérés még a kijárási korlátozás előtt készült.)

A több száz viszonyt keresők közül a vidéken élők vágynak...

Elolvasom >

Eljött a virtuális randevúk ideje

A kényszerű otthonlét alatt sem kell lemondanunk az ismerkedésről, randizásról, ha mindezt felelősségteljesen végezzük. De hogyan csináljuk? Mit javasolnak a társkereső oldalakat üzemeltető szakértők? Alább a Randivonal.hu összeállítása következik, tippekkel, ötletekkel, tanácsokkal, hogy a mostani helyzetből is ki tudjuk hozni a legtöbbet, ha egyedülállóak vagyunk.

 

Most van idő ismerkedni

Egyre többen és többen maradnak otthonaik...

Elolvasom >

A férfiak óvatosabbak a randin, a nők inkább otthonról beszélgetnének kiszemeltjükkel

 

Március 17-én arról kérdezte társkeresőit a Randivonal.hu, hogy hogyan hatott életükre a koronavírus járvány, valamint hogyan befolyásolták ismerkedési szokásaikat az elmúlt napokban végbement változások. 1500 online társat kereső válaszolt a kérdőívre, amiből több érdekesség is kiderül.

 

A többségnek felfordult az élete

A jelenleg online társat keresők ötödének egyelőre semmilyen...

Elolvasom >

Nem kell lemondani az ismerkedésről a kötelező otthonlét alatt sem

Egyre több hazai vállalkozás vezet be különféle kedvezményeket termékeikre vagy szolgáltatásaikra a jelenlegi járványügyi helyzetre reagálva. Az egyik mobilszolgáltató extra mobil adatkeretet nyújt ügyfeleinek, egy másik, céges kommunikációs szoftvert kínáló magyar vállalkozás pedig ingyenessé tette fejlesztését a hazai cégek számára.

Az online társkereső piac is igyekszik reagálni a kialakult körülményekre. „Úgy gondoljuk, hogy a jelenlegi rendkívüli helyzet miatt lecsökkent társas...

Elolvasom >

Elkészült az ország legfrissebb randitérképe

Az elmúlt évben a teljes magyar lakosság közel 4%-a használt különböző internetes társkereső szolgáltatásokat, akár weboldal, akár mobilalkalmazás formájában. Ez azt jelenti, hogy az egyedülállók harmada-negyede próbált meg társat találni az internet segítségével.


Elolvasom >

Mire figyeljünk, ha társat szeretnénk találni 2020-ban?

Karácsony és szilveszter után sok magányos egyedülálló dönt úgy, hogy a következő ünnepi szezont már boldog párkapcsolatban szeretné dönteni és regisztrál valamelyik társkereső oldalra.
Az év végi ünnepeket követően érezhetően megugrik az online társkereső szolgáltatások forgalma, januárban használják ugyanis a legtöbben a különböző randizós, ismerkedős weboldalakat, hogy párt találjanak maguknak. A merítés ugyanis óriási: havi néhány ezer Ft-os előfizetési díjért már több tízezer másik egyedülállóval...

Elolvasom >

Egy titkos viszonyban az érzelmek fontosabbak lehetnek a szexnél?

Vajon mi motiválja a félrelépőket, hogy szeretői viszonyba kezdjenek? Mennyi ideig tart egy ilyen titkos kapcsolat? Többek közt ez is kiderül hazai szerető kereső weboldal, a Viszony.hu saját kutatásából, aminek során 1600 hűtlenkedni vágyó társkeresőt kérdeztek meg.

A kutatás egyik lényeges megállapítása, hogy párkapcsolataink csupán 2%-a ér véget valamelyik fél félrelépése miatt. Nem tűnhet soknak, de egyáltalán nem elhanyagolható arány. A nők egyébként...

Elolvasom >

De lehet, hogy csak a férfiak nem elég jóképűek?

 

Napjainkban egyre gyakrabban halljuk, hogy valaki az interneten ismerte meg aktuális párját. Az Egyesült Államokban már évek óta az online társkereső oldalakon ismerkednek a legtöbben (korábban az ismerősökön, barátokon keresztül való ismerkedés vezette a listát), de biztosak lehetünk abban, hogy Magyarországon is hamarosan több „online indult szerelem” lesz, mint „hagyományos”, azaz baráti társaságban, munkahelyen vagy egyéb módon kialakult párkapcsolat.

Az ismerkedés egyik legnagyobb mítosza, hogy...

Elolvasom >

Az önértékelésnek több köze van hozzá, mint gondolnánk

Gyakran esik szó arról, hogy a férfiak miért tartják be nehezen a hűségesküjüket. De vajon mi késztet egy nőt arra, hogy félrelépjen? Talán meglepő, de sokszor a tipikus párkapcsolati problémák vezetnek oda, hogy egy nő máshol keresse a boldogságot. A Viszony.hu párkapcsolati szakértői szerint leggyakrabban az alábbi 5 okra vezető vissza a női hűtlenség.

 

  1. Az érzelmi támogatás hiánya

A legtöbb...

Elolvasom >

Ők a legidegesítőbb társkeresők

Néha elég egy kép, hogy a társkeresők korábbi tapasztalataik és berögződött sztereotípiák vonalán alakítsák ki a véleményünket online ismerkedés során. Előfordul, hogy kapásból rosszul mérik fel a helyzetet, de vannak kiemelt esetek, amikor jobb lezárni az ismerkedést az illetővel, vagy akár bele sem kezdeni. A Randivonal.hu munkatársai összegyűjtötték a legtipikusabb és legidegesítőbb társkereső típusokat, melyeket jobb messziről elkerülni.

A...

Elolvasom >