Press releases

A problémás párkapcsolatokat tovább gyengítette a bezártság

 

Az elmúlt három hónap jelentősen átalakította nem csupán a mindennapjainkat, de a gazdaság folyamatokat is. Komplett iparágak álltak le egyik napról a másikra, de voltak haszonélvezői is ennek az időszaknak.

 

Az online értékesítés forgalma korábban soha nem látott magasságokba szökött, de még az internetes vállalkozások közül sem ment mindenkinek jól. Elég, ha csak a személyes jelenlétet „igénylő” szolgáltatásokra gondolunk, mint például azok az online társkereső...

Elolvasom >

Több mint 1000 hűtlen mondta el véleményét a poliamóriáról

Abban nagyjából mindenki egyetért, hogy a csók még talán nem, de a mással átélt intim kapcsolat már megcsalásnak számít. Az ehhez vezető út főleg az érzelmi eltávolodással és a másik elhanyagolásával kezdődik. De mi a helyzet a poliamóriával? Vajon a rendszeresen félrelépők körében mennyire elfogadott a többszerelműség? Többek között ezekre is választ kapunk a Viszony.hu legfrissebb felméréséből, melyet több mint 1000 hűtlenkedő válaszai alapján most kielemzünk.

A kutatásból kiderült, hogy...

Elolvasom >

Legalább húsz ismeretséget kell kötni ahhoz, hogy ránk találjon a szerelem

 

Az elmúlt két hónap az egyedülállók számára talán még gyötrelmesebb volt, mint azoknak, akik családjukkal, szeretteikkel töltötték az időt. Felértékelődött az online társkeresés szerepe, hiszen ebben az időszakban szinte semmi más esély nem volt arra, hogy valaki párt találjon magának. Mivel a társkereső oldalak forgalma az elmúlt időszakban kilőtt, egyre több egyedülálló társkereső látja kedvezően jövőbeli esélyeit a pártalálásra – derült ki egy online...

Elolvasom >

Vajon hogyan változik a szeretői kapcsolatot fenntartó emberek élete?

Egy jól működő párkapcsolatra is jelentős hatása lehet az elmúlt hetekben kialakult járványügyi helyzetnek, most kiderül mi a helyzet a szeretői kapcsolatokkal.

A szeretőt keresőkre specializált társkereső oldal, a Viszony.hu felhasználói körében végzett egy felmérést azzal kapcsolatban, hogy a jelenlegi helyzetben hogyan változtak meg társkeresési szokásaik. (A felmérés még a kijárási korlátozás előtt készült.)

A...

Elolvasom >

Eljött a virtuális randevúk ideje

A kényszerű otthonlét alatt sem kell lemondanunk az ismerkedésről, randizásról, ha mindezt felelősségteljesen végezzük. De hogyan csináljuk? Mit javasolnak a társkereső oldalakat üzemeltető szakértők? Alább a Randivonal.hu összeállítása következik, tippekkel, ötletekkel, tanácsokkal, hogy a mostani helyzetből is ki tudjuk hozni a legtöbbet, ha egyedülállóak vagyunk.

 

Most van idő ismerkedni

Egyre többen és többen maradnak otthonaik...

Elolvasom >

A férfiak óvatosabbak a randin, a nők inkább otthonról beszélgetnének kiszemeltjükkel

 

Március 17-én arról kérdezte társkeresőit a Randivonal.hu, hogy hogyan hatott életükre a koronavírus járvány, valamint hogyan befolyásolták ismerkedési szokásaikat az elmúlt napokban végbement változások. 1500 online társat kereső válaszolt a kérdőívre, amiből több érdekesség is kiderül.

 

A többségnek felfordult az élete

A jelenleg online társat keresők ötödének egyelőre semmilyen...

Elolvasom >

Nem kell lemondani az ismerkedésről a kötelező otthonlét alatt sem

Egyre több hazai vállalkozás vezet be különféle kedvezményeket termékeikre vagy szolgáltatásaikra a jelenlegi járványügyi helyzetre reagálva. Az egyik mobilszolgáltató extra mobil adatkeretet nyújt ügyfeleinek, egy másik, céges kommunikációs szoftvert kínáló magyar vállalkozás pedig ingyenessé tette fejlesztését a hazai cégek számára.

Az online társkereső piac is igyekszik reagálni a kialakult körülményekre. „Úgy gondoljuk, hogy a jelenlegi rendkívüli helyzet miatt lecsökkent társas...

Elolvasom >

Elkészült az ország legfrissebb randitérképe

Az elmúlt évben a teljes magyar lakosság közel 4%-a használt különböző internetes társkereső szolgáltatásokat, akár weboldal, akár mobilalkalmazás formájában. Ez azt jelenti, hogy az egyedülállók harmada-negyede próbált meg társat találni az internet segítségével.


Elolvasom >

Mire figyeljünk, ha társat szeretnénk találni 2020-ban?

Karácsony és szilveszter után sok magányos egyedülálló dönt úgy, hogy a következő ünnepi szezont már boldog párkapcsolatban szeretné dönteni és regisztrál valamelyik társkereső oldalra.
Az év végi ünnepeket követően érezhetően megugrik az online társkereső szolgáltatások forgalma, januárban használják ugyanis a legtöbben a különböző randizós, ismerkedős weboldalakat, hogy párt találjanak maguknak. A merítés ugyanis óriási: havi néhány ezer Ft-os előfizetési díjért már több tízezer másik egyedülállóval...

Elolvasom >

Egy titkos viszonyban az érzelmek fontosabbak lehetnek a szexnél?

Vajon mi motiválja a félrelépőket, hogy szeretői viszonyba kezdjenek? Mennyi ideig tart egy ilyen titkos kapcsolat? Többek közt ez is kiderül hazai szerető kereső weboldal, a Viszony.hu saját kutatásából, aminek során 1600 hűtlenkedni vágyó társkeresőt kérdeztek meg.

A kutatás egyik lényeges megállapítása, hogy párkapcsolataink csupán 2%-a ér véget valamelyik fél félrelépése miatt. Nem tűnhet soknak, de egyáltalán nem elhanyagolható arány. A nők egyébként...

Elolvasom >