Miért keressünk társat az Interneten?

A szerető társ megtalálása életünk legfontosabb feladata. Ez létünk alapköve, hiszen a család és a gyerekek jelentik azt a teljességet, amire minden ember vágyik.
Életünk legtöbb területét automatizálta, hatékonyabbá és jobbá tette a technika. Az internetes társkeresés térhódításával ugyanez a folyamat játszódik le most a szerelemben.
Míg szüleink korában a szerencse, vagy a földrajzi közelség jelentette a társra találás egyetlen módját, ez az internet térhódításával forradalmi módon megváltozott. Sokkal nagyobb az esélye annak, hogy a hozzám leginkább illő társat megtalálom, ha a keresést kiszélesíthetem olyan városokra, ahol netán még sosem jártam, szűrhetek megannyi nekem fontos paraméter alapján, és még így is sok ezer emberből válogathatok fényképek és bemutatkozó szövegek alapján. Hiszen nem az ellentétek vonzzák egymást, sokkal inkább a jövőbeli társunkkal a közös pontok. Velünk hasonló látásmódú társat találni pedig sokkal egyszerűbb okos keresésekkel a folyamatosan növekvő és változó tagságunkból.
Az online társkeresés egy rendkívül egyszerű eszköz arra, hogy életünk legfontosabb feladatát megoldjuk, és minél gyorsabban a közös jövő tervezgetésén és építésén fáradozhassunk.
Cégünk, a Dating Central Europe Zrt. dedikáltan az online társkeresés fejlesztésére és népszerűsítésére alakult vállalat. Olyan szakemberek dolgoznak nálunk, akiknek a társkeresés a hivatásuk, és minden ötletünk, gondolatunk azt a célt szolgálja, hogy felhasználóinkra minél előbb rátaláljon a szerelem.
Missziónk, hogy a kor adta leginnovatívabb módszerekkel segítsük a nekünk bizalmat adó párkeresők életét.
Hiszünk a szerelemben, a véletlen erejében, a spontán pillanatokban és abban, hogy tudatos kereséssel mindez közelebb kerülhet hozzánk.
A belső igények ismerete, kitartó keresés, nyitottság és aktív kommunikáció, valamint az eredményekből való tanulás jelenti azt az utat, ami a szerelemhez vezet. Az általunk működtetett társkeresők a platformot biztosítják mindehhez, ügyfélszolgálatunk és stábunk valamennyi tagja azon fáradozik, hogy az élmény teljes és hasznos legyen.

Baráti üdvözlettel,
Weiler Péter
vezérigazgató
Dating Central Europe Zrt.

< Vissza a nyitóoldalra