Vajon tényleg a szex a boldog élet kulcsa?

A viszony.hu oldal készítői szerint igen. Mert állítják, a párkapcsolatok és a szexuális kapcsolatok nem feltétlenül kell egymást fedjék. Létezhet olyan párkapcsolat, amit az ember nem akar felrúgni, mert szeretik egymást, a gyerekek vagy csak a megszokás összetartja őket. És így boldogok, egyszóval jól működnek együtt.

A szex és az erotika a szenvedély mégis más.  Miért kellene elnyomjuk a feszítő szexuális vágyat, amit a megszokott párkapcsolatunk nem tud kielégíteni. Mert szex és szex között is van különbség. És nem is a gyakoriságon vagy a minőségen van a hangsúly, hanem azon, hogy egy viszony-ban mindenki a legjobbat nyújtja. Csak azt figyeljük, hogyan lehet a másiknak a legszebb és legkívánatosabb, hogyan lehet a szex és az erotika mámorító. Az élet sava és borsa.

Persze, könnyű így, hiszen a napi gondok a normális kapcsolatot terhelik. Ez így van, és ezek a szabályok, amiket ha tudunk és ismerünk, akkor egy titkos viszony, ami senkit nem bánt meg, csak pozitív változást hozhat az életünkben. Az otthoni kapcsolat nem kell, hogy ezt megérezze, sőt akár még át is ragadhat a boldogságunk a stabil partnerünkre. Mert feszélyezettebbek leszünk, és a gondok sem annyira érintenek meg minket.

A viszony.hu különlegessége, hogy egyenlő párkapcsolati háttérrel rendelkező felek létesítenek az oldal segítségével viszonyt. Mindkét fél vigyáz a másikra, hogy a titok valóban titok is maradjon. Azaz mindenki tudja, hogy a másiknak van valakije, akit nem akar elhagyni. Akihez kötődik, de ettől az élet még nem áll meg.

Persze az élet tele van meglepetésekkel, adódhat olyan helyzet az életünkben, amikor kitekintenénk egy kapcsolatból, és csak akkor váltanánk, ha biztosan jobbat találtunk. A viszony.hu készítői azt tanácsolják, bízzuk magunkat a megérzéseinkre, és adjunk egy esélyt annak, hogy valakinek újra a világ legfontosabb emberévé váljunk, mindezt kötöttségek nélkül.

Tegyünk egy könnyed próbát: viszony.hu