Sikeresen startolt Szlovákiában a Randivonal

Magyarország piacvezető társkeresője, a Randivonal.hu stratégiai szövetséget kötött Szlovákia elsőszámú napilap kiadójával. Az együttműködés célja, hogy a Randivonal 15 éves online társkeresési tapasztalatára és a szlovák SME napilap és sme.sk portál média erejére építve új és sikeres társkereső szolgáltatást hozzanak létre Magyarország után Szlovákiában is.

A néhány napja Dvaja.sme márkanéven Szlovákiában elindított társkereső a Randivonal hagyományos értékrendjének megfelelően a komoly kapcsolatok társkeresője lett. Az oldalt az indulást követő napokban tízezren látogatták, biztatók tehát a számok. Az online társkeresés éves csúcsidőszakának számító január első fele pedig még csak ezután következik, nem csoda hát, hogy mindkét fél bizakodó.

 „A Randivonal képviselte komoly kapcsolatok építésére szakosodott szolgáltatás egyedinek számít a környező országokban. Úgy gondoltuk, hogy az itthon bevált szaktudást az országhatáron kívül is hasznosítjuk. Olyan partnert kerestünk, akik a mi tapasztalatainkat kellő média erővel tudják kiegészíteni, így esett a választásunk a SME csoportra. Egy új online márka bevezetése hosszú és költséges folyamat, ezzel a stratégiai együttműködéssel viszont remélhetőleg mindkét fél csak profitálni fog” – nyilatkozta Weiler Péter, a Randivoanalat működtető Habostorta Kft. ügyvezetője.

„Évek óta szerettünk volna egy társkeresőt indítani, ami a SME lapcsoport prémium célközönségéhez illik. Minőségi szolgáltatást álmodtunk meg, ami kifejezetten a tartós kapcsolatokra fókuszál. Kicsit a Guardian lebegett a szemünk előtt, ahol ugyancsak jól erősíti egymást a társkereső és a hírszolgáltatás. Nagyon örültünk, hogy Pozsonytól nem is olyan messziről, Budapestről érkezett a megoldás. A Randivonal szakértelmére alapozva biztos vagyok benne, hogy sikeres projektet indítottunk el” – nyilatkozta Radoslav Augustin, a SME kiadójának, a Petit Pressnek online vezetője.

Az itthon több százezer aktív regisztrált felhasználóval büszkélkedő Randivonal.hu szlovák testvéroldalának indulásával tehát újabb online magyar szolgáltatás próbálja meghódítani a külhoni felhasználók kegyeit.