Itt az ország hűtlenségi térképe!

Gondolta volna, hogy a fővárosban, valamint Győrben hűtlenkednek leginkább a párkapcsolatban állók? A leghűségesebbek egyébként a nógrádiak, ahol az országos átlagnak alig a fele az 1000 lakosra jutó hűtlenek száma.

 

A Viszony.hu legújabb kutatásából egyértelműen kiderül, hogy az ország leghűtlenebb városa Budapest. Az országos átlag csaknem háromszorosa a fővárosban a hűtlenkedők aránya. A hűtlenség képzeletbeli dobogóján második helyen szerepelnek a győriek, őket követik a tatabányaiak, de Szeged, Pécs, Debrecen, Veszprém és Szombathely is az élmezőnyben szerepelt.

Főként a nyugati országrészben hajlamosabbak a kapcsolatban állók a félrelépésre, sőt akár titkos viszony létesítésére is, hiszen az ország hűtlenségi térképére Szeged és Debrecen környékén kívül szinte csak dunántúli helyszínek kerültek fel.

 

hutlensegi_terkep

 

Tolna, Nógrád és Pest megye viszont a leghűségesebb területe országunknak, az itt élők kevésbé hajlamosak arra, hogy szeretői viszonyt keressenek maguknak.

A Viszony.hu kutatása választ ad arra is, hogy mikor foglalkoznak leginkább az internetes társkeresők a hűtlenkedés gondolatával. Eszerint az oldal látogatói leginkább hétfőn aktívak, napszakot tekintve pedig az este 20 óra a legforgalmasabb. Meg szeretné előzni, hogy megcsalja a párja? Hétfő estére szervezzen mindig programot!