150 ezer órát töltöttünk online társkereséssel 2014-ben

Az online társkeresés egyre inkább jelent alternatívát azok számára, akiknek nincs lehetőségük máshol ismerkedni. Jelentősége évről évre növekszik és az adatok szerint egyre több időt és energiát szánunk arra, hogy megtaláljuk a párunkat az internet segítségével.

2014-ben leginkább hétvégén kerestünk társat és összesen közel 150 ezer órát fordítottak a társkeresők arra, hogy megtalálják párjukat – derült ki a dvaja.sme.sk online társkereső oldal statisztikáiból.

Bratislava, Zilina és Kosice voltak az előző év legaktívabb társkereső városai, innen regisztráltak a legtöbben az online társkeresőre. A legtöbb időt viszont Nove zamky-ból töltötték az oldalon, az onnan társat keresők több mint 10 percet voltak fent a társkeresőn egy-egy alkalommal, ők voltak tehát a legalaposabbak 2014-ben. (Az országos átlag egyébként 7 perc, azaz egy alkalommal ennyi ideig keresik társukat a magányos internetezők az oldalon.)

A dvaja.sme.sk üzemeltetőitől megtudtuk azt is, hogy 2014-ben már minden negyedik felhasználó mobilról vagy táblagépről kereste párját és összesen több mint 20 ezren csatlakoztak az oldalhoz tavaly.

A 35 ezer fotó pedig, amit a társkeresők magukról feltöltöttek az oldalra tavaly azt mutatja, hogy arc nélkül társat találni még az interneten sem túl egyszerű. Ha tehát társat keres, ne felejtsen el egy jó fotót feltölteni magáról!