Tudtad, hogy…

 … az online társkeresés ősi formája, az újsághirdetés már több mint 300 éves? (1700-ban, 10 évvel azután, hogy az első sajtótermék piacra került, megjelentek az első házassági hirdetések is.)

 … mára már minden negyedik társkereső mobilon is használ társkereső szolgáltatást?

 … 40 év alatt a férfiak, 40 év felett pedig a nők vannak többségben a társkereső oldalakon?

 … a ideális férfi az online társat kereső hölgyek szerint elmúlt 35 éves, 180 cm magas, 85 kg, nem dohányzik és legalább alkalmanként sportol?

 … a társat keresők az ismerősön keresztül történő bemutatás mellett az online társkereső oldalakat tartják a leghatékonyabbnak arra, hogy társat találjanak maguknak?

 … a budapesti társkeresők aránya több mint kétszer magasabb az országos átlagnál, de Győrből, Szegedről és Székesfehérvárról is jóval többen keresnek társat, mint az ország többi részéből?

 … a nők az optimizmusukat, a férfiak pedig a humorukat szeretik a leginkább hangoztatni társkereső adatlapjuk bemutatkozás rovatában? Az „optimista nő keres humoros férfit” jelige lehetne a legnagyobb sikerrel kecsegtető szöveg a párkereső oldalakon.

 … a Randivonal.hu 16 évvel ezelőtt indult és mára már közel 3 millióan használták?

 … hétvégén érdemes leginkább ismerkedni társkereső oldalakon, ugyanis akkor használják legtöbben a társkereső szolgáltatásokat?

 … a Randivonalon egy év alatt több mint 10 millió üzenetet váltanak egymással a társkeresők és összesen négymillió órát töltenek az oldalon?

infografika