Ismerkedés nyaraláson? Lehetséges, de van egy jobb ötletünk!

Minden harmadik egyedülálló talált már párra nyaralása alatt.

Minden harmadik egyedülálló talált már párra nyaralása alatt, többségüknek ráadásul hosszú távú kapcsolata is alakult ki belőle – derült ki a Randivonal.hu társkereső oldal friss kutatásából.

Míg az egyedülálló nők barátnőjükkel, családtagjaikkal (szülők, testvérek) utaznak el szívesebben nyaralni, addig a férfiak inkább el sem indulnak, ha nincs kivel. Ha viszont mégis, jobban hisznek benne, hogy a nyaralás során lesz lehetőségük ismerkedni. Gondolta volna, hogy minden ötödik társkereső egyedül is nekivág a nyaralásnak, akkor is, ha nincs kivel?

A Randivonal.hu kutatásából kiderül, hogy a társkeresők 95%-a tervezi, hogy 2018-ban elutazik nyaralni valahová. Érdemes tehát fontolóra venni ezt az ismerkedési lehetőséget! De vajon hova utaznak szívesen a facér férfiak és a szingli nők?

A tengerparti nyaralásokat és a városnéző körutazásokat inkább a nők részesítik előnyben, míg a kirándulás, túrázás a férfiak kedveltebb kikapcsolódási formája. Javasoljuk tehát a facér férfiaknak a tengerparti nyaralásokat, a szingli hölgyeknek pedig, hogy járjanak többet túrázni, kirándulni, természetesen csoportos szervezésben!

Ön is a kutatásban részt vevők többségével ért egyet abban, hogy utazni párosan jó? Van egy jó hírünk! Január az online társkeresés csúcsidőszaka, ilyenkor keresnek a legtöbben társat az interneten. Az esélyek a pártalálásra éppen ezért ilyenkor a legmagasabbak. Regisztráljon a Randivonal.hu-ra és találja meg a párját Ön is, akivel együtt nyaralhat 2018-ban!