Minden harmadik egyedülálló talált már párra nyaralása alatt.

Minden harmadik egyedülálló talált már párra nyaralása alatt, többségüknek ráadásul hosszú távú kapcsolata is alakult ki belőle – derült ki a Randivonal.hu társkereső oldal friss kutatásából.

Míg az egyedülálló nők barátnőjükkel, családtagjaikkal (szülők, testvérek) utaznak el szívesebben nyaralni, addig a férfiak inkább el sem indulnak, ha nincs kivel. Ha viszont mégis, jobban hisznek benne, hogy a nyaralás során lesz lehetőségük ismerkedni. Gondolta volna, hogy minden ötödik társkereső egyedül is nekivág a nyaralásnak, akkor is, ha nincs kivel?

A Randivonal.hu kutatásából kiderül, hogy a társkeresők 95%-a tervezi, hogy 2018-ban elutazik nyaralni valahová. Érdemes tehát fontolóra venni ezt az ismerkedési lehetőséget! De vajon hova utaznak szívesen a facér férfiak és a szingli nők?

A tengerparti nyaralásokat és a városnéző körutazásokat inkább a nők részesítik előnyben, míg a kirándulás, túrázás a férfiak kedveltebb kikapcsolódási formája. Javasoljuk tehát a facér férfiaknak a tengerparti nyaralásokat, a szingli hölgyeknek pedig, hogy járjanak többet túrázni, kirándulni, természetesen csoportos szervezésben!

Ön is a kutatásban részt vevők többségével ért egyet abban, hogy utazni párosan jó? Van egy jó hírünk! Január az online társkeresés csúcsidőszaka, ilyenkor keresnek a legtöbben társat az interneten. Az esélyek a pártalálásra éppen ezért ilyenkor a legmagasabbak. Regisztráljon a Randivonal.hu-ra és találja meg a párját Ön is, akivel együtt nyaralhat 2018-ban!