A foci vb alatt megugrott a szexpartnert keresők aktivitása

Van valami misztikus kapcsolat a nagy labdarúgó tornák és a szexpartner keresők aktivitása között. Az elmúlt napokban az oroszországi vb kapcsán több cikket is lehetett olvasni arról, hogy a mérkőzések időszaka alatt egyes pornóoldalak látogatottsága mennyit esett. Nos, a szexpartner keresésre ez nem vonatkozik, sőt.

A hazai legnagyobb szexpartner kereső oldal, a Szexrandi.hu tagjainak aktivitása a labdarúgó világbajnokság alatt 45%-kal nőtt, ami azt jelenti, hogy közel másfélszer annyi levelet váltottak egymással a regisztrált tagok, mint a vb-t megelőző hetekben (a vb előtti időszakban napi 6500 levél született, míg a világbajnokság alatt ez közel napi tízezerre ugrott). A növekedés annak fényében is kiugrónak számít, hogy visszanézve a két évvel ezelőtti francia eb-t, valamint a négy évvel ezelőtti brazil világbajnokságot, szintén jellemző volt az elküldött levelek számának növekedése, bár nem ennyivel (2016-ban 18%, 2014-ben 6%-kal nőtt az oldalon a labdarúgó világesemények alatti levélforgalom).

Az idei világbajnokság legforróbb napja egyébként június 20-ára esett, ami a csoportkörök második fordulóját jelentette Portugália, Uruguay és Spanyolország pályára lépésével. Az aznapi esti mérkőzés (Irán-Spanyolország) második félidejében voltak a legaktívabbak a Szexrandi.hu partner keresői. Érdekes egybeesés, hogy a mérkőzés egyetlen gólja is a második félidő elején született spanyol részről. Lehet, hogy ez annyira elégedetté tette a hazai spanyol drukkereket, hogy jobbnak látták mással foglalkozni utána. Ez pedig a szexpartner keresést jelentette. Esetleg annyira nem volt színvonalas a mérkőzés, hogy megérte volna várni a végéig…