Elkészült az ország randitérképe!

Kíváncsi rá, hogy az ország mely részeiből keresnek a legtöbben társat az internet segítségével? Azt gondolja, hogy mindez összefügg azzal, hogy adott megyében egyébként milyen az internet használat elterjedtsége? Csak részben.

A Randivonal.hu legfrissebb kutatásából kiderült, hogy a legnagyobb arányban Budapesten keresnek társat az egyedülállók, de igen magas a társkeresők száma az észak-nyugati országrészben és a déli, dél-keleti megyékben is (Csongrád és Baranya). Hajdú-Bihar és Fejér megyékből többen keresnek társat, mint az internet penetráció alapján gondolnánk. Az ott élő egyedülállók tehát jóval aktívabbak a társkereső oldalakon, mint az ország más részében élő internetezők.

randiterkep

„A fővárosi társkeresők aránya több mint kétszer magasabb az országos átlagnál, összesen 90 ezren keresik online is a társukat Budapesten. Ez éves szinten is jelentős növekedést mutat, ugyanis 15 ezerrel több fővárosi egyedülálló használja aktívan a Randivonalat idén, mint 2014-ben” – árulta el Móczár Rudolf, a társkereső oldalt üzemeltető Dating Central Europe Zrt. marketing és ügyfélszolgálati vezetője. És hogy mennyire magas ez a szám? Budapesten minden huszadik lakos társkeresőzött az elmúlt negyedévben. Összességében majdnem annyian, mint Székesfehérvár teljes lakossága.