Nem kell lemondani az ismerkedésről a kötelező otthonlét alatt sem

Egyre több hazai vállalkozás vezet be különféle kedvezményeket termékeikre vagy szolgáltatásaikra a jelenlegi járványügyi helyzetre reagálva. Az egyik mobilszolgáltató extra mobil adatkeretet nyújt ügyfeleinek, egy másik, céges kommunikációs szoftvert kínáló magyar vállalkozás pedig ingyenessé tette fejlesztését a hazai cégek számára.

Az online társkereső piac is igyekszik reagálni a kialakult körülményekre. „Úgy gondoljuk, hogy a jelenlegi rendkívüli helyzet miatt lecsökkent társas érintkezés lehetősége valószínűleg a társkeresés módjaira is hatással lesz. A következő időszakban várhatóan egyre kevesebbet mozdulunk ki otthonról” – kezdi társkereső ügyfeleinek kiküldött hétvégi levelét az egyik ismert hazai társkereső oldal, a Szépvagy.hu.

„Szeretnénk, hogy ezen időszak alatt társkeresőink mindegyike tudjon beszélgetni, ismerkedni a többiekkel, korlátozás nélkül” – folytatják levelüket az oldal üzemeltetői. Ennek érdekében azonnali hatállyal ingyenesen elérhetővé tettek minden funkciót (a levelezési lehetőséget is), hogy társkeresőik korlátlanul tudják használni az oldalt.

„Bízunk benne, hogy ebben a nehéz időszakban is adhatunk reményt és kiutat a kényszerű otthonlétből és a vele járó magányból. Figyeljetek oda egymásra és vigyázzatok az egészségetekre!” – zárják soraikat levelükben.